Konsult inom IT-infrastruktur

februari 6, 2018


Vi behöver nu förstärka vår resursbas med ytterligare en konsult som har erfarenhet av IT-infrastruktur och gärna ingenjörsexamen inom data/IT.

Om tjänsten

Tjänsten innebär stort eget ansvar för leverans gentemot kund och arbetet sker i stor utsträckning ute hos kunden eller på deras plattformar. I arbetsuppgifterna ingår bland annat kalkylering, projektering, projektledning och upprättande av tekniska beskrivningar för byggnation, anläggning och drift av IT-infrastruktur både i samhälle och industrin.

Vem söker vi

Du ska vara affärsmässigt driven och leverera med god kvalitet. Erfarenhet från roller som projektledare, projektör och arbetsledare / utförare är bra. Önskvärt är även om du har erfarenhet av att besitta rollen som beställare av IT-tjänster och IT-infrastruktur i offentlig eller privat sektor. Inom rollen som konsult inom J-FAB Consult AB ska du även kunna åta dig andra uppdrag för vidare utveckling av företaget. I tjänsten ingår även vissa interna aktiviteter men huvudfokus är leverans gentemot kund.

Lön

Lön enligt överenskommelse, ersättning utgår alltid för resor i arbetet. Telefon ingår i tjänsten. Under lönesamtal har vi två olika ingångar på lönesättning. Antingen helt fast månadslön eller fast månadslön med provision på resultat.

Anställningsvillkor

Tillsvidare

Frihet under ansvar. Vår organisationsstruktur är platt och beslutsvägarna är korta. Egna initiativ och handlingskraft för att skapa nya affärer är något vi förväntar oss av alla konsulter.

Arbetsplatsen

Kiruna

Sök jobbet senast den 11 Mars

Ansökan skickas till: andreas@j-fab.net

Ansökan ska innehålla CV, personligt brev och kontaktuppgifter

Länk till arbetsförmedlingen

Frågor om tjänsten

John-Erik Kostenniemi
070 251 09 53
jekostenniemi@j-fab.net